SW-Retail: keurmerk & reviews

Webshop keurmerk en reviewsysteem

SW-Retail partner WebwinkelKeur webshopsoftware

Een keurmerk en reviewsysteem voor je SW-Retail webshop? Bij SW-Retail zit de koppeling met WebwinkelKeur ingebouwd in de software. Met een paar klikken heb jij het keurmerk al geïnstalleerd!

Dus ben je lid van WebwinkelKeur? Dan hoef je bij SW-Retail alleen maar jouw gegevens in te vullen om de opties die jij wilt te activeren. Zo kan onze webshop software automatisch voor jou je klanten uitnodigen om hun ervaring te delen, en kun je de sidebar en/of widget met al jouw verzamelde reviews laten weergeven in je webshop. Voortaan zijn jouw klanten zeker van hun veiligheid!

Installatie instructies voor SW-Retail:

Het leggen van een link tussen WebwinkelKeur en jouw SW-Retail webshop is erg eenvoudig. Met een paar stappen ben je er al:

1. Login op jouw online SW-Retail omgeving.
  2. Ga via het menu Modules naar je Instellingen en kies daarna voor Webshop > Plugins.
  3. Vul onder het kopje WebwinkelKeur je persoonlijke webshop ID en API key in.

Gefeliciteerd, de koppeling is gelegd!

Vervolgens kun je aanvinken of je wil dat er automatisch reviewverzoeken worden verstuurd aan je klanten en na hoeveel dagen dat moet gebeuren, en of je wil dat de sidebar in je webshop en de widget in de footer worden weergegeven. Door middel van een tag kun je de widget ook via het CMS op een andere plek in je webshop plaatsen.