Skip to content

Blog

Hikashopdag op 25 november 2017!

8641
0
0
HikaShop is dé shop voor Joomla! Het is een zeer uitgebreide shop met vele mogelijkheden en is het meest favoriete tool voor webshopbouwers en Joomla-shopeigenaren.
Op 25 november organiseert de actieve Joomla gebruikersgroep in Breda een tweede HikaShop-dag. Het wordt een dag die voor elk wat wils bevat. Er wordt gestart en geëindigd met plenaire sessies, maar de rest van de dag bestaat uit parallelsessies, waarbij de bezoeker zelf kan kiezen wat binnen het eigen interessegebied valt. Een onmisbare dag voor ondernemers die de al HikaShop gebruiken of zij die zich nog oriënteren op de markt van mogelijke webshops.

 

De deelnamekosten bedragen € 60,00. Dat is inclusief een lunch en koffie en thee gedurende de gehele dag én een interessante goodybag van onze sponsoren en sprekers, waaronder Stichting Webwinkelkeur.

 

U zult tijdens de dag nieuwe kennis en inspiratie opdoen & zelfs ook vragen kunnen stellen aan de ontwikkelaar van Hikashop, Nicolas Claverie, die ook de gehele dag aanwezig zal zijn met één van zijn developers Jérôme Glatigny. Deze heren komen speciaal voor deze dag over uit Frankrijk. Zij zullen hun sessies geven in het Engels. Verder zijn er meerdere experts aanwezig die bijna dagelijks met Hikashop werken. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te kunnen netwerken.
Het organisatie team kijkt al uit naar een geweldig evenement en wij ontmoeten u graag op 25 november!
 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *