Platformen

Net als platformen is WebwinkelKeur een partij die opereert als “tussenpersoon” tussen koper en verkoper. Met meer dan 10 jaar ervaringen hebben hiervoor de nodige kennis en software in huis. Als onafhankelijke partij kunnen wij platformen ondersteunen op het gebied van vertrouwen en conflicten.

Informatie over betrouwbaarheid verkopers

Onbetrouwbare verkopers zorgen voor de nodige schade. Zowel voor u als voor de consument. Middels onze “Trust API” kunt u automatisch informatie opvragen rondom verkopers. Denk daarbij aan review informatie, lidmaatschappen bij branche organisaties en meldingen bij Politie en klachtenwebsites over een verkoper. Dit volledig geautomatiseerd en actueel.

Deze informatie kunt u gebruiken om malafide webwinkels te weren en om aanvullende informatie over een externe verkoper te tonen op uw website, denk daarbij aan reviewscore of lidmaatschap bij branche organisaties. Op deze manier wordt het vertrouwen in verkopers vergroot en daarmee de conversie.

Geautomatiseerd informatie opvragen over de betrouwbaarheid van verkopers
Geautomatiseerd informatie opvragen over de betrouwbaarheid van verkopers

Onafhankelijke geschilbemiddeling

Als bemiddelaar krijgt u zowel te maken met consumenten als met verkopers. Hierbij kunnen diverse geschillen ontstaan. Wij kunnen hierbij ontzorgen als onafhankelijke partij. Door deze taak bij ons neer te leggen voorkomt u dat de relatie met uw klant en verkopers beschadigd raakt.

Geschillen tussen verkopers en consument

Bij geschillen tussen verkopers en consumenten kunnen wij onafhankelijke geschilbemiddeling en bindende uitspraken verzorgen. Hiermee voorkomt u dat u zelf verwikkeld raakt in een strijd tussen koper en verkoper.

Geschillen tussen verkopers en platform

Door nieuwe Europese wetgeving is het verplicht voor platformen met meer dan 50 medewerkers om een onafhankelijke partij aan te stellen bij conflicten tussen platform en verkopers. Wij kunnen hierin voorzien zodat u aan de wettelijke verplichten voldoet en voortslepende conflicten met verkopers voorkomt.

Neem contact op

Ondersteuning voor platformen is maatwerk, neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.