Skip to content

Blog

5 tools voor ondernemen op elke locatie

9349
0
0

Kan je een succesvolle online onderneming voeren vanaf elke gewenste locatie? Ons antwoord is JA! Of je nu vanaf een hutje op de hei een e-commerce site runt of in je camperbusje door Zuid-Amerika trekt, met de juiste tools kan jij remote je business runnen. Daarom krijg je van ons een top 5 met e-commerce tools die online ondernemen een stuk eenvoudiger maken!

 1. Pipedrive
  Met Pipedrive zie je in één oogopslag wat de sterke en zwakke kanten zijn van je ‘pijplijn’ en weet je precies welke activiteiten nodig zijn om de verkoopdeal te sluiten. Je houdt dus de controle over je verkoopproces en dat zorgt (in)direct voor meer conversies.
 2. Zapier
  Zapier is een tool die verschillende webdiensten aan elkaar koppelt. Je stelt in dat een bepaalde actie op de ene webdienst automatisch gekoppeld wordt aan een andere webdienst. Stel er komt een klacht binnen op Twitter, dan wordt dit automatisch een actie op Basecamp. Zo werk je een stuk efficiënter en verklein je de kans op fouten.
 3. Autopilot
  Met een e-commerce site kan je bijna niet zonder e-mailmarketing. Een tool die je dit extra makkelijk maakt is Autopilot. Dit programma verstuurt automatisch gepersonaliseerde berichten op het juiste moment via het juiste kanaal (e-mail, apps, sms, etc.). Omdat Autopilot het denkwerk grotendeels overneemt, bespaar je veel tijd en – heel belangrijk – bereik je meer mensen.
 4. ReloadSEO
  Als je online verkoopt, dan wil je natuurlijk ook online gevonden worden. Met ReloadSEO maak jij je site 100% SEO-proof. De tool controleert realtime of jouw content voldoet aan de SEO-regels. Zo niet, dan krijg je heldere tips hoe je de content kunt verbeteren. Hiermee behaal je hogere posities in de zoekmachines en trek je meer bezoekers naar je site.
 5. Belco
  Last but not least, de klantenservice app van Belco. De klantenservice is soms nog een ondergeschoven kindje bij e-commerce ondernemers, maar het besef dat je met service juist het verschil maakt dringt steeds verder door. Met Belco heb je alle kanalen, interacties en klantinformatie overzichtelijk in één omgeving. Zo sta je altijd in contact met je (potentiële) klanten.

Het grote voordeel van bovengenoemde tools is dus dat je ze altijd en overal kunt gebruiken, op je telefoon, tablet of desktop. Het enige dat je verder nog nodig hebt is een internetverbinding, maar in steeds meer landen is WiFi volop beschikbaar en anders kan je altijd nog je eigen mobiele databundel gebruiken!

 

Met de juiste tools werk je overal waar je maar wilt
Met de juiste tools werk je overal waar je maar wilt
 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *