Haal het meeste uit je WebwinkelKeur lidmaatschap

WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer doet dan alleen een logo op je website plaatsen. Het biedt je een compleet pakket aan diensten om je webwinkel te verbeteren en te promoten. Als lid van WebwinkelKeur profiteer je van vele voordelen, zoals:

1. Koppeling webwinkelsoftware

Koppel je webwinkelsoftware aan WebwinkelKeur en verstuur automatisch uitnodigingen naar je klanten om een review achter te laten. Zo verzamel je meer reviews en vergroot je je betrouwbaarheid.

 

2. Widget

Plaats een widget op je website om je laatste reviews te tonen. De widget is interactief en laat je bezoekers direct doorklikken naar je ledenpagina, waar ze al je reviews kunnen bekijken en zelf een review kunnen schrijven.

 

3. Banner

Plaats een banner op je website om te laten zien dat je lid bent van WebwinkelKeur. Zo overtuig je je bezoekers om bij jou te kopen. Je vindt de banner in je dashboard. De locatie van de banner bepaal je zelf. Wij raden aan om in ieder geval een banner op de productpagina’s en bij het afrekenen te plaatsen.

 

4. Sidebar

Plaats een sidebar op je website om je bezoekers altijd toegang te geven tot je ledenpagina en je contactgegevens. De sidebar is een zwevend element dat aan de zijkant van je website verschijnt als je bezoekers naar beneden scrollen. Daarmee help je jouw bezoekers en bereik je ze altijd.

 

5. Reageren op reviews

Reageer op de reviews die je ontvangt via WebwinkelKeur. Je kunt je klanten bedanken voor hun feedback, vragen beantwoorden, problemen oplossen of klachten afhandelen. Zo toon je aan dat je klantgericht bent en je service verbetert.

 

6. Review Uitnodigingen

  • Handmatige uitnodigingen: Verstuur handmatige uitnodigingen naar klanten die eerder een bestelling hebben gedaan om een review te schrijven.
  • Aanpasbare uitnodigingstekst: Personaliseer de uitnodiging voor een betere aansluiting bij jouw webshop. Deze optie vind je in het WWK Dashboard onder Reviews > Instellingen en is beschikbaar voor het PLUS-pakket en het PRO-pakket.
  • Herinneringen instellen: Automatische herinnering voor klanten die nog geen review hebben geschreven. Deze optie vind je in het WWK Dashboard onder Reviews > Instellingen en is beschikbaar voor het PLUS-pakket en het PRO-pakket.
  • One-click-reviews: Vereenvoudig het proces voor klanten door met 1 klik een beoordeling achter te laten.
  • Eigen e-mailafzender: Verstuur uitnodigingen via jouw eigen domein.

 

7. Product reviews

Is jouw webshop gebouwd in WooCommerce, LightSpeed, Shopify, Magento 2, Shopware of PrestaShop? Dan kun je gebruikmaken van productreviews. Productreviews zijn reviews van klanten die specifiek gaan over de door hen bestelde producten.

 

8. Externe review-bronnen koppelen

Koppel externe review bronnen, zoals Google, Facebook, Trustpilot of Kiyoh, aan je ledenpagina bij WebwinkelKeur. Daarmee verzamel en toon je al je reviews op één plek. Zo geef je jouw bezoekers een compleet beeld van je webwinkel en de tevredenheid van je klanten.

 

9. Badges verzamelen

Verzamel badges door je gegevens te verifiëren, reviews te verzamelen, mee te werken aan bemiddeling bij geschillen en een veiligheidscontrole te laten uitvoeren. Op deze manier toon je aan dat je voldoet aan de eisen van het keurmerk. Zo versterk je jouw geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en je transparantie.

 

10. Ledenpagina personaliseren

Personaliseer je ledenpagina bij WebwinkelKeur met je eigen logo, kleuren, tekst en afbeeldingen. Wanneer jouw ledenpagina aansluit bij je huisstijl en je webwinkel, vergroot je de herkenbaarheid en uitstraling.

Ben je klaar om lid te worden van WebwinkelKeur en te profiteren van al deze voordelen? Meld je dan nu aan en kies het pakket dat het beste bij jou past. Je hebt daarbij de keuze uit het START-pakket, het PLUS-pakket of het PRO-pakket. Je kunt de verschillende pakketten en de tarieven hier vergelijken.

Heb je vragen? We helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via e-mail, of onderaan deze pagina een chatbericht sturen.