Skip to content

Blog

JUG Breda organiseert een tweede HikaShop-dag op zaterdag 25 november 2017!

8533
0
0

Hikashop is een webshop extensie die goed samenwerkt met het Content Management Systeem Joomla! De Joomla User Group Breda (afgekort JUG Breda) organiseert voor een tweede maal een volledige HikaShop-dag op zaterdag 25 november 2017.

Hikashop is een populaire webshop-extensie waarvoor diverse Nederlandse ontwikkelaars extra functionaliteiten ontwikkelen. Hikashop kent vele extensies en is verkrijgbaar in meerdere talen, waaronder Nederlands. Het pakket is heel compleet en is zeker goed toepasbaar voor de Nederlandse markt.

Er komen meerdere sub-presentaties op allerlei niveaus waaruit de bezoeker kan kiezen wat men interessant vindt! De dag start en eindigt met plenaire sessies. De rest van de dag zal worden ingevuld met parallelsessies in maar liefst 3 zalen. Tevens zal er een Dr. HikaShop vragen mogelijkheid zijn. We zijn nog druk met het programma en zullen ook zeker kijken naar de respons die de bezoeker ons meegeeft via het inschrijfformulier.

We kunnen u in ieder geval informeren dat Nicolas Claverie (eigenaar Hikari Software) en één van zijn medewerkers, Jérôme Glatigny (de ontwikkelaar van HikaMarket, HikaSerial en HikaSubscription) hier bij aanwezig zijn. Een early-bird ticket (tot 1 november) kost € 50,00, dit is inclusief een lunchbuffet met warme snack en koffie en/of thee gedurende de hele dag.

De HikaShop-dag wordt gehouden in het ontmoetingscentrum waar ook de JUG Breda bijeenkomsten worden gehouden, tw.:

OC De Vlieren, Mgr. Nolensplein 1, 4812 JC Breda

Ga naar de website van JUG Breda om naar het inschrijfformulier te gaan. Het wordt een niet te missen top-dag! Wij hopen u te ontmoeten op 25 november of wellicht al eerder tijdens één van onze JUG Breda avonden.

Jan van Kuijk, Nico Bouwman, Wilco Alsemgeest, Nico van Leeuwen & Edith van Leeuwen

JUG Breda

JUG Breda maakt deel uit van 13 Joomla gebruikersgroepen in Nederland en België. JUG Breda bestaat sinds 26 september 2012 en de organisatoren regelen op de laatste dinsdag van de maand een bijeenkomst voor degene die geïnteresseerd zijn en/of werken met het CMS Joomla!

Tijdens deze bijeenkomsten komen allerlei onderwerpen van dit programma aan bod. Maar ook worden er extensies besproken die in combinatie met Joomla! gebruikt kunnen worden. Er wordt voornamelijk kennis gedeeld met elkaar en de deelnemers helpen elkaar daar waar er problemen zijn.

Het zijn laagdrempelige bijeenkomsten zonder lidmaatschap en er wordt alleen een bijdrage van € 7,50 gevraagd voor de huur van de zaal en koffie/thee tijdens de avond.

Aanmelden kan via de website van de Joomla Community t.w. www.joomlacommunity.nl.

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *