Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Vermelding bij partners

Bijkomend voordeel van WebwinkelKeur lidmaatschap is dat onze leden automatisch ook op andere websites vermeld worden. Dit verhoogt het vertrouwen en de bekendheid van uw webwinkel.

WebwinkelChecker

WebwinkelChecker is een browser extensie voor consumenten. Op deze manier kunnen ze eenvoudig de betrouwbaarheid van een webwinkel beoordelen aan de hand van keurmerken en klantbeoordelingen. Zowel ons keurmerk als de verzamelde klantbeoordelingen worden automatisch weergegeven bij WebwinkelChecker.
Bezoek de website >

Safe online Shopping

Safe Online Shopping is een tool voor consumenten om de betrouwbaarheid van een webwinkel te beoordelen. Hierbij wordt er gekeken of een webwinkel een betrouwbaar keurmerk heeft. Leden van WebwinkelKeur worden automatisch gevonden via de SafeOnlineShopping website en APP voor mobiel gebruik.

EuropeanTrustmark.eu

Het EuropeanTrustmark van EMOTA is een overkoepeld Europees keurmerk. Per Europees land zijn nationale keurmerken aangesloten, waardoor het EuropeanTrustmark in elk land bekend is. WebwinkelKeur is in Nederland de vertegenwoordiger van dit EuropeanTrustmark. Kies je voor het PRO-pakket, dan mag je naast WebwinkelKeur ook het EuropeanTrustmark voeren en krijg je een vermelding op deze website.
Bezoek de website >