Skip to content

Blog

WebwinkelKeur en Mijnwebwinkel steunen Animal Rights & Make a Wish foundation

9093
0

Vandaag de dag zijn er veel goede doelen/ partijen die zich ontzettend hard maken voor hun goede zaak en veel van deze partijen kunnen zeker een helpende hand gebruiken.

Animal Rights NL/BE

Animal Rights is een stichting in Nederland en een vereniging zonder winstoogmerk (vzw) in België. De stichting werd in 2009 opgericht als actiegroep tegen dierproeven. Sinds 2015 voeren zij de volgende campagnes: Weg met bont, Ban de jacht, Stop de slacht, Vervang dierproeven en Plant Power. De vzw werd in 2015 in België opgericht.

Animal Rights is een 100% dierenrechtenorganisatie. Voor hen telt: elk dier is een individu, met recht op leven en welzijn. Dieren hebben -net als mensen- een breed scala aan emoties en gevoelens. Zij vinden dat het toebrengen van stress, angst en pijn bij dieren, het ontnemen van hun natuurlijke gedrag en het beëindigen van hun levens mens- en dier-onwaardig is.

Stichting WebwinkelKeur en Mijnwebwinkel ondersteunen deze partij graag. WebwinkelKeur doet dit in de vorm van een gratis abonnement op het pluspakket voor hun webshop Animal Rights Shop en hopen hen op deze manier nog verder te helpen. De software en het abonnement voor de webshop is volledig gratis beschikbaar gesteld door Mijnwebwinkel.

Je kunt in de webshop meteen delen wat je van ze vindt via ons beoordelingssysteem, laat net als Animal Rights jouw stem horen!

Diverse artikelen in de shop waarmee je aantoont dat je Animal Rights een warm hart toedraagt.

Make A wish Foundation

Ieder kind wil kind zijn, zo ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen.

Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen, maar ook het hele gezin, kracht en energie voor de toekomst.

Stichting WebwinkelKeur staat hier zeker achter en helpt Make a Wish Nederland graag mee. Wij doen dit in de vorm van een gratis abonnement op het plus abonnement voor de webshop Wensloterij waar men een lot kan kopen om een auto te winnen. De opbrengst van deze loterij komt geheel ten goede aan Make-A-Wish Nederland.

Ook voor dit goede doel heeft Mijnwebwinkel haar webwinkelsoftware gratis beschikbaar gesteld.

Je kunt in de webshop meteen delen wat je van ze vindt via ons beoordelingssysteem. Wens jij dat Make a Wish veel succes boekt? Laat je dan horen via ons beoordelingssysteem!

Koop een lot, steun Make a Wish Nederland en maak kans op een splinternieuwe auto!
 
 
Bericht delen:
LinkedIn