Reviews Reviews tonen
Het tonen van je verzamelde reviews kun je bij WebwinkelKeur op vele verschillende en vooral interactieve manieren doen. De meestgebruikte uitingen hiervoor zijn de reviewwidget en de sidebar
Reviewwidget
Maak eenvoudig een widget aan die past bij jouw webwinkel. Vanaf het PLUS-pakket kun je deze widget een andere kleur geven.

Innovatieve sidebar
Reviews toon je ook eenvoudig door middel van onze sidebar. Wanneer je deze integreert, kunnen jouw bezoekers zonder je webshop te verlaten alle beoordelingen lezen.

Tooltip
Na de reviewwidget en sidebar is er ook nog de tooltip om zekerheden te laten zien.
Eigen ledenprofiel
Naast dat je een "ouderwetse" vermelding krijgt op WebwinkelKeur van jouw webshop, krijg je ook een geheel eigen ledenprofiel

Google indexering (Google Business)
De reviews van WebwinkelKeur worden tevens geïndexeerd en weergegeven in Google Business

Organische Google sterren (rich snippets)
Val daarnaast op in Google met rich snippet sterren

Betaalde Google sterren (Google Seller Rating & Shopping)
We bieden tevens de mogelijkheid aan om de reviews binnen je Google Ads en Google Shopping te activeren.

Te koppelen met elke webshop
We hebben koppelingen beschikbaar voor alle veelgebruikte webwinkel software . Geen koppeling voor jouw systeem? Dan bouw je zelf eenvoudig een koppeling middels onze API