Skip to content

Blog

Internationale ambities? Snowboards.nl gaat ervoor met een nieuw domein én het Europees erkende Valued Shops-keurmerk

Snowboards Internationale Webshop
1182
0
0

De wereld van online retail is dynamisch en biedt zeeën van ruimte voor groei & expansie. Dit is precies wat WebwinkelKeur-lid Snowboards.nl, een vooraanstaande Nederlandse webshop voor snowboardliefhebbers, in gedachten heeft met zijn recente initiatief. Terwijl het bedrijf zijn vertrouwde identiteit behoudt, wordt er een belangrijke stap gezet richting de Europese markt door een nieuw domein, Snowboards.eu, op te nemen in haar aanbod en het Valued Shops-keurmerk te omarmen.

De snowboard-markt in Europa

De snowboard-markt in Europa heeft de afgelopen decennia een opmerkelijke groei en evolutie doorgemaakt. Wat ooit begon als een subcultuur in de wintersport, heeft zich gevestigd als een mainstream activiteit die miljoenen liefhebbers trekt. Europa, met zijn rijke skitradities en wereldberoemde bergen zoals de Alpen en de Pyreneeën, heeft een centrale rol gespeeld in deze opkomst.

Landen als Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Italië hebben niet alleen enkele van de beste snowboardbestemmingen, maar hebben ook invloedrijke merken en evenementen voortgebracht die bijdragen aan de industrie. Deze landen bieden een combinatie van moderne faciliteiten en pittoreske landschappen, wat ze ideaal maakt voor zowel beginners als professionele snowboarders.

Nieuw domein, maar met dezelfde vertrouwde service

Met een oog op de Europese markt, behoudt de .nl-webshop zijn positie voor de Nederlandse markt, terwijl Snowboards.eu dient als een uitbreiding om snowboardenthousiasten uit heel Europa te bedienen. De uitbreiding van het aantal domeinnaam in haar portfolio is een strategische zet om een breder publiek aan te trekken, terwijl het bedrijf zijn toewijding aan kwaliteit & service behoudt. Dit is natuurlijk niet alleen in Nederland van belang, maar ook in de rest van Europa.

Trots op hun prestaties: een 9,5 Score met WebwinkelKeur

Snowboards.nl is terecht trots op de score van 9,5 die het na ruim 200 reviews heeft behaald met het WebwinkelKeur-keurmerk. Dit cijfer is een getuigenis van de kwaliteit en betrouwbaarheid die het bedrijf biedt aan zijn klanten. Nu, met de blik op Europa gericht, is het tijd om deze toewijding aan uitmuntendheid voort te zetten onder een nieuw keurmerk.

Overstap naar ons Valued Shops-keurmerk

Met de overgang naar de Europese markt, stapt Snowboards.eu over naar het Valued Shops-keurmerk van WebwinkelKeur. Dit is een significante overgang die bedoeld is om consumentenvertrouwen op te bouwen op een breder, internationaal niveau, wat essentieel is voor succes in nieuwe markten.

Meertalige reviews: bouwen aan een gemeenschap van snowboardliefhebbers

Een belangrijk aspect van deze overgang is het introduceren van meertalige reviews. Door reviews in verschillende talen te verzamelen, biedt Snowboards.eu een platform voor een diverse klantenbasis en creëert het een gemeenschap van snowboardliefhebbers uit verschillende delen van Europa. Klanten ontvangen een uitnodiging in hun eigen taal en kunnen ook de beoordelingen van andere klanten in hun eigen taal lezen.

Internationale ambities waarmaken met hulp van WebwinkelKeur

De expansie van Snowboards.nl naar Snowboards.eu is een spannende ontwikkeling. Het behouden van de vertrouwde identiteit terwijl het zich opent voor een breder publiek in Europa, toont de ambitie en de toewijding van het bedrijf aan groei en klanttevredenheid. Met een nieuw keurmerk en een meertalig reviewsysteem, zijn ze er klaar om een nieuwe fase van succes in te gaan. Wil jij, net als Snowboards, de Europese markt gaan veroveren? Ontdek hoe we je bij WebwinkelKeur kunnen helpen bij jouw internationale ambities.

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *