Shoptrader: keurmerk & reviews

Webshop keurmerk en reviewsysteem

reviews verzamelen met shoptrader

Een keurmerk en reviewsysteem voor je Shoptrader webshop? De module is standaard beschikbaar als add-on binnen Shoptrader en zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw webshop. Hiermee is het heel makkelijk om de innovatieve WebwinkelKeur sidebar in jouw Shoptrader webwinkel te integreren. Zo toon je reviews zonder dat de bezoeker je webshop hoeft te verlaten.

Installatie instructies voor Shoptrader:

Voor PLUS-leden zorgt de Shoptrader module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een review. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Met reviews vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webshop.

Installatie module Shoptrader

Integratie Shoptrader module voor WebwinkelKeur

Volg onderstaande stappen om de WebwinkelKeur module bij Shoptrader te installeren.

Stap 1: Login op je Shoptrader account.

Stap 2: Ga naar ‘Add-ons’ en klik op ‘WebwinkelKeur’ (kan in de categorie Keurmerken gevonden worden).

Stap 3: Activeer de WebwinkelKeur add-on.

Stap 4: Ga naar ‘Configuratie’ > ‘Configuratie Add-ons’.

Stap 5: Kies ‘WebwinkelKeur’.

Stap 6: Vul je webwinkel ID _______ en API code ____________ in.

Stap 7: Configureer verder de module naar je wensen.

Stap 8: Test de installatie uitvoerig en check vooral de incompatibiliteit met bestaande (JavaScript) code. Het is aanbevolen een testaankoop te doen en te kijken of hierbij geen fouten opduiken. Je kunt ook checken of alle bestaande afbeelding sliders nog werken.

Stap 9: Je kunt ‘Beheer uitnodigingen’ raadplegen om te verifiëren dat uitnodigingen verzonden worden.

Stap 10: Wil je gebruik maken van de review widget, dan dien je de code van het javascript te kopiëren naar een tekstbestand en dit bestand moet je mailen naar vragen@shoptrader.nl met een duidelijke beschrijving waar je de widget in de webshop wilt tonen.