Skip to content

Blog

Meet Magento 10 mei in de DeFabrique te Utrecht

8666
0
0

Op 10 mei 2017 organiseert Dutchento, de Nederlandse Magento Community, de 9e editie van Meet Magento Nederland. Het event staat volledig in het teken van het e-commerce platform Magento. Na acht supertoffe edities is het dit jaar tijd om voor een nog grotere en bijzondere locatie te gaan: DeFabrique in Utrecht. Deze editie staat volledig in het teken van drie hoofdonderwerpen: Discover Magento, Advance Your Business en Create Great Tech. Het programma bestaat uit bekende sprekers van o.a. Heineken, Philips, Bol.com en Patta. Van interessante cases tot aan workshops. Het ontbreekt deze dag nergens aan. Deze mooie dag wordt afgesloten met een avondprogramma met een walking diner en de uitreiking van de Meet Magento Awards. Ook kan er lekker gedanst worden tijdens de afterparty met DJ!

Groter en vernieuwend

Hét Magento event van Nederland wordt dit jaar voor de 9e keer georganiseerd. Vorig jaar werd het event gehouden in Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht met ruim 800 bezoekers. Dit jaar wordt het nog beter en grootser aangepakt! Daarom is het event naar DeFabrique in Utrecht verhuisd. Een bijzondere en inspirerende ruimte met plaats voor meer dan 900 bezoekers.

Hoofdthema’s

Het event is bedoeld voor (toekomstige) Magento webwinkeliers, (online) marketeers, (Magento) developers beslissers en (Magento) e-commerce managers. Om aan iedereens behoeften te kunnen voldoen, bestaat deze dag uit drie thema’s: Advance your business, Create great Tech & Discover Magento. Zo is er voor ieder wat wils!

Discover Magento

Webwinkeliers die een webshop willen starten in Magento of erover denken om over te stappen op Magento kunnen zich tijdens het event volledig laten informeren over het e-commerce platform. Er kunnen sessies over Magento bijgewoond worden. Gegeven door Magento inc. en Magento specialisten uit het binnen- en buitenland. Daarnaast is er genoeg tijd om alle vragen te stellen tijdens een persoonlijk gesprek met Solution Partners.

Advance Your Business & Create Great Tech

Speciaal voor de (Magento) developers is het ‘Create Great Tech’ thema gecreëerd. Hierbij hebben de developers een brede keuze uit Tech tracks en workshops. Ook wordt speciaal voor de developers op zaterdag 13 mei een Contribution Day georganiseerd. Een nieuw event van Magento Inc. om samen aan nieuwe ideeën te werken voor het platform. Voor de e-commerce managers, marketeers en webwinkeliers is het Advance Your Business thema in het leven geroepen. Inspirerende keynotes en cases van succesvolle ondernemers in e-commerce. Onderwerpen als Magento, e-commerce, marketing en business voeren de boventoon.

Afterparty

Om deze dag helemaal mooi af te sluiten, wordt een afterparty georganiseerd. Een walking diner, de Awards en natuurlijk nagenieten op de muziek van de DJ! Er is maar een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor de party, dus wees er snel bij.

Meet Magento Awards

De derde editie van de Meet Magento Awards vinden plaats tijdens de afterparty. Al het harde werk van het afgelopen jaar wordt beloond. De awards worden uitgereikt in de volgende Magento categorieën Community, Enterprise, Innovatie, Community Project & Magento 2.

Meer informatie en tickets

Zin gekregen om de laatste trends rondom e-commerce en Magento te weten te komen? Bestel dan snel jouw ticket op www.meet-magento.nl. Op de website is meer informatie beschikbaar over het programma en de sprekers.

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *