Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Directeur

"Financiën is zijn vak. Ondernemen is zijn passie. Maar bovenal: is Daan vader van Pim en Thomas en de echtgenoot van Janneke."
Daan Vaneker

Partners & Support

"Daniel is trotse vader van twee jongens (2 & 8) en gek op zijn vriendin. Hij houdt van goede muziek, veel films kijken, lekker eten en tijd spenderen met zijn gezin. Bij WebwinkelKeur is hij verantwoordelijk voor het partnermanagement en de klantenservice (waar hij ook veel voldoening uithaalt). Je vindt hem vaak terug in de online community's waar hij online ondernemers vaak zijn hulp aanbiedt op het gebied van de e-commerce."
Daniel La Porta

Online marketing

"Sibel is een echte creatieveling met een passie voor mindful leven. Ze ondersteunt WebwinkelKeur dankzij haar media-, marketing- en communicatiekennis. Naast het werk houdt Sibel van alles wat te maken heeft met Harry Potter en slaat ze feestjes niet graag af."
Sibel Soykan

Projecten & Support

"Gedrevenheid, creativiteit en pure passie om mensen te helpen zijn eigenschappen die Robin omschrijven. Hij doet zijn best om consumenten en webwinkeliers zo goed mogelijk van dienst te zijn en is allergisch voor slechte klantenservice. Bij geschillen vraagt hij dan ook hetzelfde van onze aangesloten leden."
Robin Hulskers

Techniek & Innovatie

"De basis van WebwinkelKeur is technische innovatie. Zonder de juiste automatisering is het onmogelijk om een groot ledenbestand op een betaalbare manier te beheren en te controleren. Albert spreekt niet alleen vloeiend Nederlands, Engels & Duits, maar babbelt ook uitstekend HTML5, CSS, PHP, XML, Python, Django, JavaScript, MySQL, nginx, PostgreSQL, Perl, Ruby, & ActionScript 3 en is daarmee onze technische held."
Albert Peschar

Administratie

"Met meer dan 6.200 aangesloten webwinkels is de administratie van WebwinkelKeur een hele taak. Met een gezonde dosis structuur en discipline ondersteunt Sandra de adminstratie van WebwinkelKeur. Ze zorgt ervoor dat facturen kloppend zijn en correct worden verwerkt. Door haar dienstverlenende achtergrond en ervaring als zzp-er, ziet zij erop toe dat facturen worden betaald. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, dan zorgt Sandra samen met de klant voor een passende oplossing. Verder houdt Sandra van taarten bakken en tijd spenderen met haar gezin"
Sandra Hoeks

Founder

"Marcel heeft jarenlange ervaring op webwinkel gebied. Na ervaring op te hebben gedaan met de bouw van webwinkels starte hij in 2007 zijn eerste eigen webwinkel. In 2010 startte hij WebwinkelKeur in verband met onvrede met bestaande keurmerken. De onafhankelijke positie van WebwinkelKeur viel niet te combineren met eigen webwinkels, vandaar dat hij zijn aandeel daarin verkocht. Hiermee is hij nu full-time werkzaam voor WebwinkelKeur en probeert daarmee zijn praktijkervaring in te zetten voor de belangen van het MKB online."
Marcel Landeweerd

Support expert

"Één woord kan al op zoveel verschillende manieren geïnterpreteerd worden. De kunst van goede klantenservice is empathie tonen en vooral duidelijk zijn. Door haar vele face-to-face klantencontact en communicatie opleiding weet Caleni zich goed in te leven in zowel de klant als de webwinkel. Daarnaast is Caleni gewoon een sociaal dier dat graag plezier heeft en het liefst geen feestje afslaat."
Caleni Oosterhof-Geerdink

Support expert

"Nelianne haar passie is om mensen die vastlopen in ingewikkelde materie weer op weg te helpen. Daarom is zij Sociaal Juridische Dienstverlening gaan studeren. Reeds geruime tijd afgestudeerd en na bij grote bedrijven te hebben gezeten, is ze nu bij WebwinkelKeur aan de slag. Privé zet Nelianne zich in voor een groenere wereld en is zij dol op strategie-games."
Nelianne Vroegindeweij

Front-end developer

"Tech guy with passion in Front end developing. Together we are preparing something very cool, so stay tuned. Peter is a nice guy, who enjoys playing drums, sometimes sings (even though he’s not very good at it). Also, he works with teenagers as a volunteer in nonprofit organization. Happily married and enjoys spending time with his wife."
Peter Vasilev

Support expert

"Asoka heeft veel ervaring in klantenservice. Die ervaring helpt hem door middel van empathie en het stellen van de juiste vragen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klantvraag. Met zijn creatieve mindset weet hij bij elke klant een passende oplossing te vinden binnen de mogelijkheden die hem zijn geboden. Asoka is buiten zijn werk iemand die nooit uitgeleerd is en het leuk vindt om zoveel mogelijk nieuwe informatie op te slokken. Die informatie gebruikt hij onder anderen op spelletjesavonden of bij pubquizen, maar waar dat kan ook in zijn werk. Asoka houdt ervan om lol te hebben en gaat een slechte grap dan ook niet uit de weg."
Asoka Manenschijn

Support expert

"Nikola is een hardwerkende, toegewijde en dienstverlenende persoon die altijd open staat voor de klant. Zijn interesses liggen op het gebied van digitale business, marketing en communicatie. Naast het werk, Nikola is een heel sportief persoon die ook graag leuke gerechten kookt en soms gitaar speelt."
Nikola Stankovic