Skip to content

Blog

Meer tevreden klanten met een WooCommerce webshop

10372
0
0

Heb jij een nieuw product of een unieke dienst die je online wilt gaan verkopen? Met een WooCommerce webshop verkoop je eenvoudig alles online. Van t-shirt tot e-book of van een e-abonnement op wekelijkse health-producten tot online cursussen om jezelf te ontwikkelen.

WooCommerce is de perfecte oplossing om meer tevreden klanten te krijgen. Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

De voordelen van WooCommerce voor jouw webshop

Wat zijn de belangrijkste voordelen van WooCommerce?

  • Gunstige prijs
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Eenvoudig zelf te maken
  • Makkelijk zelf te beheren
  • Veel mogelijkheden en keuzevrijheid
  • Uitbreiden met externe koppelingen

Een gunstige geprijsde webwinkel

Een WooCommerce webshop hoeft niet duur te zijn. Het is namelijk gratis te downloaden. Heb je een klein budget en wil je toch snel een webwinkel beginnen? Ook dan is WooCommerce een prima optie.

Hoger in Google door WooCommerce

Met WooCommerce is je webwinkel al erg zoekmachine vriendelijk en scoor je hoog in Google. Vooral als je daarnaast ook nog eens gebruik maakt van de Yoast plugin voor het optimaliseren van je producten en categorieën.

Eenvoudig zelf een webwinkel aanmaken

Een WooCommerce webshop kun je eenvoudig zelf maken. Er zijn vele verschillende thema’s beschikbaar waarmee je aan de slag kan gaan en eenvoudig je eigen webwinkel kan realiseren. Wil je liever een volledige maatwerk webshop? Ook dat kan. Er zijn genoeg webbouwers waar je terecht kan om een unieke maatwerk webwinkel op basis van WooCommerce te laten bouwen.


Gemakkelijk je eigen webwinkel beheren

Een erg groot voordeel van WooCommerce is dat je het gemakkelijk zelf kan beheren. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig. Producten voeg je eenvoudig met teksten en afbeeldingen toe. Ook de voorraad van je producten zet je in WooCommerce. In een handig overzicht zie je al je bestellingen, die je ook snel kan bekijken of wijzigen.

Erg veel mogelijkheden en keuzevrijheid

WooCommerce geeft je alle vrijheid om zelf te bepalen hoe het proces van bestelling tot verzending en betaling verloopt. Door middel van plug-ins kun je jouw webwinkel helemaal instellen en aanpassen naar hoe je het wilt hebben. Zo kies je zelf welke betaal- en verzendmethoden je wilt laten zien en voeg je extra functionaliteiten toe zoals staffelkorting. De uitbreidingsmogelijkheden zijn oneindig met WooCommerce.

Uitbreiden met externe koppelingen

Door middel van koppelingen met externe systemen kan je nog meer doen met je WooCommerce webshop. Plaats bijvoorbeeld alle producten eenvoudig op Facebook of verstuur een nieuwsbrief naar alle nieuwe klanten met Mailchimp. Vergeet niet om al je klanten uit te nodigen om een recensie achter te laten via de koppeling van Webwinkelkeur.

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *