Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Smoovall

Karspeldreef 8
1101CJ Amsterdam
020-8280000
KvK 65012577

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Smoovall

Gemiddelde beoordeling

6,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

33%

34%

33%

2018
Smoovall

Maartje beoordeelde op 2018-07-16

Wauw, wat een geweldige uitvinding deze spray! Normaal bij warm weer heb ik veel last van schurende benen. Aangezien ik op vakantie ging naar Griekenland (36 graden) deze spray besteld. Spray werkt super, totaal geen last van schuurplekken. Ik heb gedurende de dag meerdere keren gesprayt en het werkt dan ook super! Echt een aanrader!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Smoovall

Esther Ruys beoordeelde op 2018-06-18

Bestelling een maand geleden al geplaatst, maar nooit ontvangen. Meerdere malen een mail gestuurd, wanneer ik het pakketje kon verwachten, maar werd vriendelijk van het kastje naar de muur gestuurd. Nog steeds niets gehad. Nu mijn geld teruggevraagd. Ben benieuwd. Ik raad iedereen aan hier niets te bestellen!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Smoovall

Ariens beoordeelde op 2017-06-20

Spray werkt fantastisch, alleen jammer dat ik inmiddels al 3 half volle flesjes heb staan waarvan het spray systeem niet meer werkt. Hoop dat jullie hier snel een oplossing voor vinden en het spray systeem verbeteren!

2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.