Skip to content

Reviews exporteren

DWQA QuestionsCategorie: QuestionsReviews exporteren
Marnix asked 11 maanden ago
ik zou graag een overzicht van alle e-mails van de reviews die geplaatst zijn ontvangen, als dit kan. Anders een overzicht met review en e-mail erbij is ook prima
5 Antwoorden
Ismail Akhan Staf answered 11 maanden ago
Goedemiddag Marnix,   Zojuist hebben we je een overzicht verzonden met daarin een overzicht van de verzamelde reviews.
Eddy answered 10 maanden ago
Kan ik ook zo\’n overzicht ontvangen?
Ismail Akhan Staf answered 10 maanden ago
Beste Eddy,   Jouw e-mail adres is helaas niet zichtbaar waardoor ik geen zoekopdracht kan ingeven. Je kunt het beste een e-mail sturen naar info@webwinkelkeur.nl met het e-mailadres die bij ons bekend is. Wij zullen het overzicht dan naar je toesturen.  
Stephan Zwanikken answered 8 maanden ago
Ik zou dit graag als standaard functionaliteit terugzien in de omgeving. Zo lang de management informatie zo beperkt blijft als nu, dan ontvang ik graag een export, zodat ik trends in beoordelingen kan spotten e.d.
Ismail Akhan Staf answered 8 maanden ago
Beste Stephan,   Ik heb jouw account kunnen vinden en een export naar je toegezonden. In het WWK Dashboard is het momenteel mogelijk om een de reviews van een bepaalde periode te zoeken en te sorteren op het aantal sterren. Dit kun je doen door in te loggen in het WWK Dashboard > Reviews > Beheren.
Het idee om dit makkelijker en overzichtelijker te maken geef ik in ieder geval door aan het team die over de ontwikkeling van het dashboard gaat.
Ik wens je veel mooie reviews toe!
Je antwoord