Skip to content

widget in het frans

DWQA QuestionsCategorie: Questionswidget in het frans
Jasper Riemens asked 4 jaar ago
Hoi,    Hoe krijgen wij onze widget in het frans? Op onze site lukt het wel om de sidebar in het frans te krijgen echter de widget met recensies niet. 
3 Antwoorden
Marcel Landeweerd Staf answered 4 jaar ago
Hoi Jasper, Je kunt een Franse widget krijgen door via ons dashboard naar Promotie > Widget te gaan. Daar kun je in het PRO pakket de taal Frans selecteren voor de widget. Vervolgens kun je de code onderaan de pagina kopiëren/plakken op je website. Hierna is het wel zaak om de Franse widget code te plaatsen op de Franse website en de Nederlandse widget code op de Nederlandse website. De code verschilt door de url die er in de code staat. Zo eindigt de url voor de Engelse widget op: &language=eng De Nederlandse widget op: &language=nld En de Franse widget op: &language=fra Je moet er dus voor zorgen dat bij jouw webwinkel de widget code ook veranderd op basis van de actieve taal. Hoe dat kan verschilt per webwinkel software.
Charles answered 3 jaar ago
Hi Marcel, I have got the widget to display correctly for the language where the word reviews is concerned, but when the popup opens it goes to Dutch by default. Is that expected? Is there a way to change it to open in the matching language? Incorrect language
Marcel Landeweerd Staf answered 3 jaar ago
Hallo Charles,
Ik snap je verwarring. Het openen van je ledenprofiel als pop-up is onderdeel van de sidebar. Hier wordt dus niet de taal van de widget als basis genomen, maar de taal van de sidebar. Deze stond bij jou nog op Nederlands. Ik heb deze nu zo ingesteld via Promotie > Sidebar dat de taal van de pagina automatisch wordt aangenomen. Hiermee is het probleem voor zover ik heb gezien opgelost.

Taal van de sidebar instellen Hello Charles,
I understand your confusion. Opening your memberprofile as a pop-up is part of the sidebar. So here the language of the widget is not used, but the language of the sidebar. In your case this was still set to Dutch. I have now set it up via Promotion > Sidebar so that the language of the page is automatically adopted. This has solved the problem as far as I have seen.
Je antwoord