Lifestyle Plaza
Waar staan we voor?
Lifestyle Plaza is een online woonwinkel waar je op een verrassende wijze een mooi en sfeervol product voor een scherpe prijs kan aanschaffen. We hebben een breed, kwalitatief en sterk assortiment op het gebied van wonen en leven voor een betaalbare prijs.
Geen aanbetaling
Veilig vooraf betalen via iDEAL, credit card
14 dagen omruilgarantie
Hanneke Looms
Zeer tevreden, snelle levering van mijn wandpaneel, heel blij mee.
Een aanrader deze webwinkel. Artikel was goed verpakt. -
Wim
Zeer correct en goede service, prima producten.
Hoe beoordeel je Lifestyle Plaza?
Annette
In november 2022 heb ik twee houtmanden besteld, met als levertijd 6-8 weken. Na 9 weken zelf contact opgenomen. Er bleken problemen met de levering. Eind februari begin maart zouden ze binnenkomen. Prima wachten we verder af. Half maart maar weer contact opgenomen. Levertijd onbekend. Weer wachten. 9 mei 2023, even kijken op hun site. Levering van nieuw bestelde manden zou zijn in week 21. Maar weer een bericht sturen, wanneer ik ze kan ontvangen. Uiteraard excuses en zodra ze binnen zijn, ontvang ik de manden. 26 juni maar weer aan de bel getrokken, nog steeds geen manden ontvangen. Wederom excuses bla bla bla, maar nog steeds geen manden. Ze zouden nu binnen twee weken uitgeleverd worden. Vandaag 10 juli, 2 weken zijn voorbij maar nog geen manden of reactie van het bedrijf mogen ontvangen.
Kortom zeer slechte communicatie (niet één keer vanuit t bedrijf zelf) en levering! -
Angelique
Ik had net als diverse personen die een review hebben geschreven serieuze leveringsproblemen. De tafel die we hadden besteld zou na 1-2 weken geleverd zijn, maar dit werd ruim 2 maanden. In de tussentijd hebben we wel diverse keren contact gehad met het bedrijf, al moest ook ik regelmatig zelf contact opnemen. De contactpersoon is wel heel druk bezig geweest met de levering, het lag ook niet zozeer aan hun als aan het toeleveringsbedrijf. Uiteindelijk is de tafel wel netjes afgeleverd. Keurig verpakt, en de tafel zelf was precies zoals op de foto en zelfs nog mooier. Als troost voor de lange levertijd kregen we zelfs een prachtig boeket bloemen. Conclusie: de producten die je bij Lifestyleplaza kunt kopen zijn alleszins de moeite waard en goedkoper dan bij andere webshops, maar je kunt de pech hebben dat de levering (veel) later is dan afgesproken. Geleverd wordt er wel. Als je hiermee rekening houdt dan is Lifestyleplaza echt een aanrader.
Mozes Nieuwkerk
Mijn bestelling deed ik op 12-9-2022 en die kwam pas 3-11-2022 en dat is niet wat jullie aangeven op jullie website binnen x aantal dagen.
jolanda tijsterman
top service
Susanne
Retour gestuurd en uiteindelijk het bedrag terug gestort gekregen.
Bloemetje gekregen, om het goed te maken, super lief 🌸
Terima kasih -
John
Goede service, bellen altijd snel terug als je vragen hebt. Mooi en goed geprijsde artikelen.
Hans Versteegen
De kast was een beetje zwaar voor de vervoerder geen laadklep een beetje onverantwoordelijk. En een beetje beschadigd, is gemeld door de vervoerder.
Eveline.M.J. Linden-vooren
Niet!
De levering duurde erg lang!
Ze moeten beter communiceren met de klanten!
Je moet steeds zelf gaan mailen!
De bezorging was netjes en goed verpakt.
Jonathan
Good quality product, what you see is what you get. Great service before, during and after sale! Professional and friendly. Accessable via phone without ridiculous waiting time and returned calls when unavailable. Timely and professional delivery. What more can you ask for?
G. HOFMAN van de Velde
Nette levering .en bes telling correct afgehandeld
Erna
De goedkoopste iig,moesten iets langer wachten op het product maar dat lag niet aan Lifestyle Plaza.
Verder prima! -
Rob van der Kammen
Op 25 oktober een klok besteld via bol.com, deze zou 1 november geleverd worden, maar helaas was deze vertraagt, hiervoor ben ik optijd op de hoogte gesteld door lifestyle plaza, na een kleine week had ik een mail gestuurd of er al duidelijkheid was waneer deze wel geleverd zou worden en hier kreeg ik binnen een half uur al antwoord op. Ondanks de vertraging (wat tegenwoordig vaak voorkomt met materialen die op dat moment niet op voorraad zijn bij de verkoper).
09-12-2021 Helaas bleek de klok stuk te zijn.
Dit gemeld er er zou contact opgenomen worden met de fabrikant.
Na een week nog geen reactie ontvangen dus weer een mail gedaan.
Zou nog steeds in behandeling zijn.
Nu is het bijna 4 weken later en nog steeds geen reactie/oplossing aangeboden gekregen.
23-12-1984 Ik had lifestyle plaza verkeerd begrepen, en ik heb een nieuwe klok ontvangen. Door late levering door fabrikant duurde het wat langer, vandaag de nieuwe klok ontvangen, helaas is ook deze defect, dit meteen gemeld bij lifestyle plaza, binnen 15 minuten reactie dat er een nieuwe word besteld.Antwoord van Lifestyle PlazaUiteraard vinden wij het erg spijtig dat uw klok defect was , na overleg met de leverancier PTMD hebben wij u direct een nieuwe klok aangeboden en deze zou naar u opgestuurd worden zodra wij deze hebben ontvangen.
Wij ontvangen begin volgende week van PTMD uw nieuwe klok en zullen het dan direct naar u verzenden.
Sophia
Meubel besteld en zou 16 augustus geleverd worden. Het is inmiddels begin november en nog steeds geen zicht op nieuwe leverdatum. Ik moet zelf continu om een update vragen en wordt slecht geïnformeerd. Geen service.
Stiena
Klantgericht, vriendelijk en TOP service! Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Leida Tieleman
nulens jessie
mijn bestelling geannuleerd, en mijn terug betaling ook inorde gebracht.
Annelies TERMIJTELEN
Geweldige webwinkel, super service en vriendelijke mensen die goede adviesen geven. Prijs-kwaliteit is top.
JvR
Super goede service!