Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Shopfactory module WebwinkelKeur

shopfactoy

De Shopfactory module zorgt een eenvoudige integratie met jouw webwinkel. Hieronder staan de instructies weergegeven betreft het installeren van de sidebar, widget & tooltip. Tevens staat er uitgelegd hoe je automatisch uitnodigingen verstuurt voor het plaatsen van een beoordeling.

 

Installatie instructies voor Shopfactory:

Installatie instructies Shopfactory reviewverzoeken

Automatisch uitnodigingen versturen binnen Shopfactory:

  1. Login op je ShopFactory webwinkel.
  2. Ga naar de Centrale > App Winkel en installeer de WebwinkelKeur app.
  3. Ga naar My Apps en klik op Instellingen bij de WebwinkelKeur app.
  4. Vul je User ID en API password in. Deze gegevens vind je in de uitleg welke zichtbaar is na inloggen op dashboard.webwinkelkeur.nl. Kies daarna voor Installatie > Wizard. In de daarop volgende uitleg staan de benodigde gegevens. Heb je meerdere webwinkels in je WebwinkelKeur account? Kies dan rechtsbovenaan eerst de juiste webwinkel.
  5. Bij “Delay in days” kun je instellen hoeveel dagen na het verzenden van de order de uitnodiging voor het afgeven van een beoordeling verzonden moeten worden.
  6. De WebwinkelKeur koppeling is nu gereed. Het is aanbevolen om een testaankoop te doen en te kijken of hierbij geen fouten optreden.
Alle veelgestelde vragen bekijken

Installatie instructies Shopfactory sidebar, widget & tooltip

WebwinkelKeur uitingen integreren binnen Shopfactory

1.       Login op je ShopFactory webwinkel.

2.       Voeg de HTML-code van WebwinkelKeur toe volgens de instructies van ShopFactory http://support.shopfactory.com/kayako/index.php?_m=knowledgebase&_a=vie…

Alle veelgestelde vragen bekijken